Standard zamieszczania tematów w dziale Handel

Chcesz pohandlować? Pisz tutaj

Standard zamieszczania tematów w dziale Handel

Postprzez Seiku 9 mar 2009, o 12:41

Sprzedam: Metal, Kryształ, Deuter* w Ilości: 999KK w zamian za: Metal, Kryształ, Deuter* po przeliczniku: 3:1. Interesuje mnie handel w galaktykach: od 30 do 35. Kontakt poprzez Prywatną Wiadomość lub gg: 123456*.

* niepotrzebne usunąć.

To jest aktualny przedział przeliczników:

"Przelicznik minimalny: 2:1,5:1 M/K/D
oraz
Przelicznik maksymalny: 4:2:1 M/K/D"

Tutaj macie kod do standardu zamieszczania tematów w tym dziale, wystarczy go skopiować i edytować.
Kod: Zaznacz cały
Sprzedam: [b]Metal, Kryształ, Deuter*[/b] w Ilości: [b]999KK[/b] w zamian za: [b]Metal, Kryształ, Deuter*[/b] po przeliczniku: [b]3:1[/b]. Interesuje mnie handel w galaktykach: [b]od 30 do 35[/b]. Kontakt poprzez [b]Prywatną Wiadomość[/b] lub [b]gg: 123456*[/b].
Seiku
Administrator

Re: Standard zamieszczania tematów w dziale Handel

Postprzez KoYo 18 maja 2010, o 10:31

ok bo ponoc sa jakies legalne widelki ze mozna taniej troche lub troche drozej sprzedawac niz jest warte wiec ile % ceny wartosci mozna zawyzyc lub zanizyc ?? lub jezeli ma byc to wycofane zeby nie bylo przekretow proponuje po wpisaniu odpowiedniej ilosci np ow zeby cena sie sama wpisywala :) i nie moza bylo jej zmienic ale to taka koncepcja na przyszłosc

na chwile obecna interesuje mnie % zarobku lub strat z handlu np obrona lub flota ??

pozdrawiam
przestalem odpowidac na denne posty - nie ma sesu
Obrazek
KoYo

Powrót do Handel