Swiateczny atak

Wszelkie uwagi dotyczące forum

Re: Swiateczny atak

Postprzez artur310 26 gru 2009, o 01:58

tego też nie rozumiem
artur310
Moderator

Postprzez elfint 26 gru 2009, o 02:10

No właśnie-ja swój błąd zrozumiałem-postaraj się-to tylko gra
elfint

Postprzez artur310 26 gru 2009, o 02:48

elfint napisał(a):chyba wiesz o co -sam mam ten problem

jaki masz problem i co mam wiedzieć :?: :?: :?:

elfint napisał(a):postaraj się-to tylko gra

o co chodzi :?: :?: :?:

pisz jaśniej i używaj myślnika zgodnie z jego przeznaczeniem, bo nie wiem czy to logiczna negacja, pseudo dialog czy z przecinkiem ci się myli czy jeszcze coś innego. Wypowiadaj się do mnie całymi zdaniami, bo widać za głupi jestem żeby po elficku rozumieć :P :P :P
artur310
Moderator

Postprzez Ooo 27 gru 2009, o 15:19

Jak zwykle są tu ludzie co maksymalnie wykorzystują niewiedzę innych... Czytając ogłoszenie o wyjeździe załóg na święta tak cyrklowałem aby wróciła przed 12.00... czyli jak by ktoś szurnął też bym nie miał floty. Na przyszłość prośba do "WIELKIEGO SZEFA" aby jaśniej sprecyzował co miał na myśli... albo ogłosił zakaz lotów... i wtedy nie będzie takiego gięcia ze strony starych wyjadaczy... :cry:
Ooo

Postprzez KoYo 27 gru 2009, o 20:07

Ooo napisał(a):Jak zwykle są tu ludzie co maksymalnie wykorzystują niewiedzę innych...

o jakich ludziach tu piszesz ?? o huskim ktory rozwalil mi obrone 25 grudnia rakietami nie to zebymplakal z tego powodu ale strzelal do mnie z rakiet w swieta i co mam sie pociac??

Czytając ogłoszenie o wyjeździe załóg na święta tak cyrklowałem aby wróciła przed 12.00... czyli jak by ktoś szurnął też bym nie miał floty.

kto ci kazal o 12:00 zeby floty byly w stoczni napisane bylo planowanie lotow skoro tak zaplanowales to tak masz

Na przyszłość prośba do "WIELKIEGO SZEFA" aby jaśniej sprecyzował co miał na myśli...

"wielki szef" napisal dobrze tylko trzeba to bylo odpowiednio zinterpretowac jak widac nie jest to twoją mocną stroną ale skoro nie jestes tylko sam 1 to gdzies o tym napisze DUZYMI LITERAMI i z przecinkami zeby kazdy mial jasnosc co kiedy mozna zrobic...

albo ogłosił zakaz lotów...

zakaz lotow byl od 12:00

i wtedy nie będzie takiego gięcia ze strony starych wyjadaczy... :cry:

ja tu zadnego giecia nie widzialem a ze co poniektorzy zle interpretuja to juz nie moja wina

ps. mysle ze temat moizna zamknac bo nie ma sesu dalej kontynuowac... nic dobrego z tego nie wyjdzie
przestalem odpowidac na denne posty - nie ma sesu
Obrazek
KoYo

Postprzez Ooo 27 gru 2009, o 21:10

każdy interpretuje różne słowa po swojemu... Słowa mają też wiele znaczeń tak więc nie chrzań mi o interpretacji... Może i morze to nie to samo...
Myślenie nie boli ale u Ciebie już chyba ciśnienie sięga zenitu... :lol:
Ooo

Postprzez arkadiusz 27 gru 2009, o 22:38

Dobra Panowie wystarczy zapewne tak przemawialibyście się do następnych świąt a w czwartek mamy Sylwestra :D
arkadiusz
Administrator

Poprzednia strona

Powrót do Uwagi