Ooo napisał(a):Jak zwykle są tu ludzie co maksymalnie wykorzystują niewiedzę innych...
o jakich ludziach tu piszesz ?? o huskim ktory rozwalil mi obrone 25 grudnia rakietami nie to zebymplakal z tego powodu ale strzelal do mnie z rakiet w swieta i co mam sie pociac??
Czytając ogłoszenie o wyjeździe załóg na święta tak cyrklowałem aby wróciła przed 12.00... czyli jak by ktoś szurnął też bym nie miał floty.
kto ci kazal o 12:00 zeby floty byly w stoczni napisane bylo planowanie lotow skoro tak zaplanowales to tak masz
Na przyszłość prośba do "WIELKIEGO SZEFA" aby jaśniej sprecyzował co miał na myśli...
"wielki szef" napisal dobrze tylko trzeba to bylo odpowiednio zinterpretowac jak widac nie jest to twoją mocną stroną ale skoro nie jestes tylko sam 1 to gdzies o tym napisze DUZYMI LITERAMI i z przecinkami zeby kazdy mial jasnosc co kiedy mozna zrobic...
albo ogłosił zakaz lotów...
zakaz lotow byl od 12:00
i wtedy nie będzie takiego gięcia ze strony starych wyjadaczy...

ja tu zadnego giecia nie widzialem a ze co poniektorzy zle interpretuja to juz nie moja wina
ps. mysle ze temat moizna zamknac bo nie ma sesu dalej kontynuowac... nic dobrego z tego nie wyjdzie